Vereség az utolsó hazai bajnokin
Vereség az utolsó hazai bajnokin
2015-11-17 12:50:25

 

A 14. fordulóban rendezték meg csapatunk idei utolsó őszi mérkőzését, ahol Bogád csapatát láttuk vendégül. Vendégünk az eddig lejátszott 13 forduló alatt, összesen egy győzelmével a táblázat 2. helyét foglalta el, hátulról. A papírforma alapján jogosan reménykedhettünk tehát a három pont itthon tartásában. Bogád azonban megduplázta idei győzelmeinek számát, és haza vitte a pontokat. A mérkőzés egy egyperces néma tiszteletadással kezdődött. 84 életévben eltávozott közülünk egykori „intézőnk” Czövek Ernő bácsi. Ernő bácsinak köszönünk mindent, amit a Sportkörért tett! Temetése 2015.11.16.-án Hétfőn, 15:30 perckor a Beremendi temetőben lesz. Nyugodjon békében!

A találkozó első játékrészé vendég vezetéssel zárult. A 27. percben a 2-s számban játszó Kruller András a hálónkba jutatta a labdát. A második félidő sajnos hasonló forgatókönyv szerint zajlót, ismét egy vendég Kruller gól (55’). A mérkőzés hajrájában Kósa Zoltán percei következtek, a 72. percben a szépítő majd 5 perc elteltével 77. percben az egyenlítő találatot is Ő jegyezte. A három pont sorsáról döntő találatra a 84. percig kellet várni, a Bogádiak kilencese Balázs Gábor egy eladott labdát követően vezethette kapunkra a labdát, hogy azt a hálónkba lőhesse. Beremendi ÉSK-SPORT36 – Bogád FC 2-3

BEREMEND ÉSK-SPORT36 összeállítása:

Beremend: Rumi – Söllei, Vida, Papp G., Kálmán (Süli. 57p.) – Farkas B., Rónai, Patai (Schevedics, 84. p.), Szili– Kósa Z, Schmidt P.

 

Gólszerző: Kósa 72’ 77’.

Vezetőedző: Kósa Zoltán Edző: Vida István

Az őszi szezon utolsó mérkőzése következik. Piluék Bodára utaznak, hogy a 3 pont begyűjtésével megkezdjék felkapaszkodásunkat a tabellán. A Mérkőzés November 22.-én Vasárnap 13:00 –kor kezdődik Bodán.

Hajrá Beremend!