Pécsen maradt a 3 pont
Pécsen maradt a 3 pont
2015-11-10 08:02:08

 

Megye 1-s csapatunk Pécsen a PVSK otthonában lépet pályára a 13. fordulóban. A mérkőzést megelőzően okkal bizakodhattunk az újabb pontszerzésben. Azonban sajnos nem sikerült a múlt heti formát átmenteni erre a találkozóra. A vezetést a PVSK szerezte meg egykor nálunk futballozó Rigó László révén a 18. percben. 4 perccel később már 2-0 arányban vezetett a hazai gárda. Félidőre 2-1-es PVSK vezetéssel vonulhattak az öltözőbe a játékosok, ugyanis a 30. percben Schvedics Zoltán révén szépített csapatunk. A második játékrészt a pécsiek kezdték eredményesebben, az 51. percben szerzett találatukkal 3-1-re módosult az állás. Rónai Krisztián gondoskodott róla, hogy az utolsó fél órára szoros legyen az eredmény, így a 62. percben lőtt góljával 3-2 változott az eredmény. A hajrára viszont elfáradtunk és a 20 perccel a mérkőzés vége előtt Rigó László gólja foglalta keretbe a találkozót és alakította ki a 4-2 végeredményt. A mérkőzés érdekessége, hogy műfüvön rendezték a találkozót, ami a hazai csapatnak kedvezett. Összességében szervezettebb volt a hazai csapat, reális eredmény született.

BEREMEND ÉSK-SPORT36 összeállítása:

Beremend: Rumi – Söllei, Vida, Papp G., Schvedics (Illés, 34. p.) – Farkas B., Rónai, Kálmán (Süli, 75. p.), Szili (Katona L., 73. p.) – Kósa Z. (Szabó M., 68. p.), Schmidt P.

 

Gólszerző: Schevedics 30’, Rónai 62’.

Vezetőedző: Kósa Zoltán Edző: Vida István

A következő fordulóban haza pályán a tabella utolsó előtti helyén lévő Bogád Se csapatát fogadjuk. A találkozó november 15. vasárnap 13:30 perces kezdéssel tekinthető meg a Varga Dezső Sportcentrumban.

Hajrá Beremend!